2012-12-04 21:58:42• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Vízöntő - A mai nap kritikusabb lesz

Napi horoszkóp december 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai nap Holdszünettel indul, ami röviddel 13 óra előtt ér véget. Legszebb az lenne, ha otthon maradhatnál, és azt tehetnéd, amihez éppen kedved van. Délután a Hold a Szűz jegyébe lép. Ez rutinra utal. Most úgy mennek a dolgok, ahogy megszoktad azokat, de megállapíthatod, hogy hála a Nap kedvező állásának, minden jól halad előre. Mint minden esetben, amikor a Hold a Szűz jegyében áll, most is többet kellene törődnöd egészségeddel. Vacsorára például ne zsíros húst, hanem főzeléket vagy salátát egyél, és sör helyett friss vizet igyál.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai nap Holdszünettel kezdődik, és ismét félreértésekkel kell számolnod. Legyél nagyon precíz és figyelmes. Röviddel 13 óra előtt a Hold végre kedvező pozícióba kerül a Szűz jegyében. Most nem csak egy teljesítőképes és sikeres délután vár rád, hanem a csillagok estére még édes szerelmi történetet is ígérnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napon legjobb terveket kovácsolni: a csillagok segítenek tisztán látni, a Hold szünetel. Mi sem lehet most jobb, mint életedet fejedben átrendezni. Ezután azonban Neptunusz hatása alá kerülsz. Most ajánlott az óvatosság. Könnyen tévedhetsz. Tartsd nyitva a szemed és a füled, és mindig számolj előbb háromig, mielőtt valamit mondanál. Délután a Hold a Szűz jegyében áll. Ez jó neked arra, hogy rendet csinálj magadnál.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.


A mai nap egy Holdszünettel kezdődik. Megajándékoz a lehetőséggel, hogy a dolgokat lazábban vegyed, mint máskor, de meg is akadályoz egy sikeres időszakot. Végezd lassan a dolgodat, és élvezd a délelőttöt. Röviddel 13 óra előtt a Hold belép a Szűz jegyébe. Egyből jobban érzed magad, életkedved visszatér. Estére a szerelem is visszatérhet hozzád: egy régi kapcsolat újra lángol? Egy sokat ígérő találkozás? Minden lehetséges!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A szerda Holdszünettel kezdődik, aminek röviddel 13 óra előtt lesz vége. Könnyen előfordulhat, hogy délelőtt rossz lesz a hangulatod. Ez azonban csak azt mutatja, hogy saját magadat nem tartod tiszteletben – ez pedig a helytelen út. Örülök, hogy egyre több Oroszlán ismeri fel ezt, és választ magának másik utat. Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, világos és sötét oldaliddal együtt. Most olyan idő érkezett el, amikor lelked nyugtot lelhet. Délután aztán kedved támad csinálni valamit. A Hold a Szűz jegyében áll, és segít, hogy amihez hozzáfogsz, az sikerüljön is.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon kell először ezen a héten egy Holdszünettel megbirkóznod, ami 13 óra előtt valamivel ér véget. Remélhetőleg minden fontosat elintéztél ezelőtt, tehát még kedden, mert a Holdszünet alatt nem kapsz támogatást a Holdtól, ami megnehezíti a dolgodat. Végre 13 óra felé a Hold belép a te jegyedbe. Ezzel varázslatos időszak kezdődik a számodra. Mintha szebb megvilágításba kerülne a világ. Álomszerű pillanatokat ismersz fel, szemedbe tűnnek olyan helyzetek és pillanatok, amiket máskor nem veszel észre. Mi lehet ez? Egy ölelés, ami jót tesz neked, egy mosoly, egy bátorító kézszorítás, egy virágcsokor, ami mintha csak neked virágozna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


A mai napon vásárlókedved egy Holdszünetnek hála, eltűnik, sőt átcsap az ellenkezőjébe: ha tegnap anyagilag „bűnöztél”, ma megbánás és bűntudat lesz úrrá rajtad. Talán még igénybe veszed jogodat az áru visszavitelére is, hogy megnyugtasd a lelkiismeretedet. 13 órától a Holddal a Szűz jegyében ez az érzés még tovább erősödik benned. Este végre lazíthatsz.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


A mai nap délelőttjén különösen ajánlatos a hallgatás. Holdszünet van, és Neptunusz játssza benne a főszerepet. Tudom, hogy ez titokzatoskodásnak hangzik, de gondol meg, milyen gyakran megtörtént már életedben, hogy valamit elindítottál, utána pedig más aratta le a babérokat. Ezért fontos, hogy értékes gondolataidat olykor megőrizd magadnak. 12.53-tól a Hold a Szűz jegyébe lép, és könnyebbé teszi délutánodat. Az estét a szerelemnek áldozhatod: Vénusz a te jegyedben áll, és Mars barátságos szextil fényszöget zár be jegyeddel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai napon is örülhetsz az Oroszlán jegyében járó Holdnak. Mindenesetre ő egész délelőtt szünetel, és mivel ennek a szünetnek az elején feszült quadrát fényszögű kapcsolatban áll Merkúrral, engedélyt kapsz, hogy ma egy kicsit csúsztasd a dolgokat. Fordítva viszont ez azt jelenti, hogy az sem hoz nagyobb eredményt, ha jobban nekiveselkedsz a munkának. 12.53-tól a Hold a Szűz jegyében áll, és ezzel valamivel gyengébb, de még mindig kedvező fázist harangoz be. Meg fogod állapítani, milyen fontos számodra a nyugalom, mennyire szükséged van egy rendezett, csendes atmoszférára, hogy lazán és jól tudj dolgozni. Azoknál a tevékenységeknél érzed magad jól, amik ennek az alaphangulatnak megfelelnek. Ha sürget az idő, akkor viszont stresszes leszel. Ha ezt észleled magadon, még jobban jársz, ha közbeiktatsz egy szünetet, bár azt gondolod, hogy pont erre nincs időd.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A helyzet ugyanaz, mint tegnap volt: Mars, Vénusz és Merkúr nevetnek rád, és tesznek széppé. Azonban alkalmaznod kell a kozmosz játékszabályait: 12.53-ig ugyanis Holdszünet van, ráadásul olyan, amit egy negatív Merkúr vezet be. Tudod, hogy ez mit eredményezhet? Hogy te, a Bak ismét elkezdesz kételkedni önmagadban. El vele! Ez csak a Holdszünet következménye, és semmi köze sincs a valósághoz. Délután aztán hatalmas tempóba kezdesz, mert a Hold belépett a Szűz jegyébe. Ezenkívül – hála Vénusznak – még mindig fantasztikus kisugárzással rendelkezel. Ez szárnyakat ad. Oszd meg ezeket a szép órákat azokkal, akik közel állnak hozzád.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai nap egy kicsit kritikusabb lesz: 12.53-ig Holdszünet lesz, amit egy negatív Merkúr vezet be. Ez egyrészt azt jelenti, hogy békén fognak hagyni, másrészt viszont támogatást sem kapsz, és inkább elutasítással, mint elismeréssel találkozol. Ne hagyd magad azonban ettől befolyásolni, és őrizd meg pozitív beállítottságodat. 12.53-kor a Hold jegyet vált, és a Szűz jegyéből fejti ki hatását. Most olyan feladatokat is ellátsz, amelyek precíziót és pontosságot igényelnek. Kedvedre van belemélyedni a részletekbe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


A szerda Holdszünettel kezdődik, amit egy negatív Merkúr dominál. Ez azt jelenti, hogy ma délelőtt valószínűleg semmi sem fog sikerülni, ami csak egy kicsit is bonyolult vagy nehéz. Az ilyen dolgokat halaszd el inkább. A rutin ilyenkor sem okoz gondot, csak tarts időnként kisebb szünetet. A kisebb feszültségeket, amik a Holdszünet alatt fellépnek, gyakorlottan elkerülöd. Olyan biztos vagy a dolgodban, hogy minden helyzetben szuverén maradsz, mosolyogsz, és még ellenfeleidet is lefegyverzed ezzel a gáláns stílussal. Röviddel 13 óra előtt a Hold belép a Szűz jegyébe. Nagyszerű csillagaid: Merkúr, Mars és Vénusz most akadálytalanul kifejthetik hatásukat.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: